Nu ska ni få skäll!

Ja, alla bloggläsare.

Ni är aldeles för dåliga på att ge kommentarer!!! Under varje inlägg finns en knapp som heter just "kommentarer". Det är hur trist som helst att lägga ner tid på bloggen, utan att få uppskattning!

...Och jag vet att det inte bara är Zigges familj och Hannah som läser bloggen! (bara de som kommenterar nån gång ibland, bra där!)

-FY på er!


En bild på mig i mitt esse, på sos-animals 2005, med en hög nyinkomna valpar!Filmtajm

William åker skridskor för tredje gången. Filmat för ca två veckor sen.
Swanny visar sina sångfärdigheter, men som vanlig slutar hon när kameran kommer fram..  (ni kan ju bortse från mina ylningsförsök hihi)Jag har en ny film fråg idag på Zigge och Rosa, nu har jag lyckats lösa problemet med filmen =)


En dag på dagis

Idag har vi varit och jobbat lite, hundarna och jag. De skötte sig fint, men Poppy var en hejjare på att trassla in sig i alla koppel på promenaden! (hon är inte van med att gå med 7 andra hundar..) Zigge och Swanny klarade det galant och har inte glömt hur man gör!

De statt i ett rum med några andra voffsar, bland annat en Borzoi. Han var hur cool som helst!


Poppy fick genast nya vänner! Swanny och Zigge är mer på sin egen kant och nöjer sig med varandra.
Den är hette oxå Sigge.
Många koppel blir det... =)Sen lite bilder från en Zigge och Rosa-täning för ett par veckor sen.Hej så länge!

Jag blir galen, när ska det sluta??

Klockan är kvart i fyra, det regnar. Ändå kommer Swanny och gnäller och är rädd. -Varför?

Nån jävel smäller smällare!

På med gummistövlarna, är rasande! Ut i regnet och lyssnar. Tre kvarter bort hör tjiiiiipang! Rusar dit. Tre ungjävlar på 11-12 år står på en tomt och smäller. Jag skriker på dem att ge fan i å smälla, min hund skiter på sig där hemma. Dessutom får man bara skjuta på nyår och måste vara över arton!!!!!

De säger ingenting. En granne är på väg in i sin bil. Tittar på mig, är tyst. Jag går hem igen.

Det är 20 dagar sen nyår. Hur länge ska detta hålla på?

Det är tredje gången jag fått gå ut och skrika på ungar som inte kan hålla sin pyromaniska tendenser i styr!

Dothy har fått ett hem och annat!

Japp, Dothy hittade det perfekta hemmet på husdjursmässan, en gammal skolkompis till mig!

Swanny kommer sakna Dothys säng.. hon tyde det var lagom stor och så.. *hihi*

Men innan hon åkte till sin nya matte så lekte hon med grannhunden Hugo. Hon fattade tycke för honom!Så här smart är Dothy när hon fryser om tassarna!


I måndags var Swanny och Zigge och promenerade vid älvsjöbadet. Det var härligt att springa i snön
Och idag var Idde här för pappa, nina och william var på åland


/ Bella

Dothy är hemma

Det funkade bra med Dothy, men andra omständigheter gjorde att hon inte kunde vara kvar där i längden, så det var bäst att hon fick komma hem till oss istället och börja om på sin jakt efter ett nytt hem. Just nu ligger hon och sover med Viktor och Swanny. Får uppdatera hur det går för henne, men hon är verkligen en lätt, snäll liten, okomplicerad sak!

Dothy tar livet med en klackspark!

Igår bar det av till Arlanda för att hämta fosterhunden Dottie. Planet var försenat en timme och jag och min kompis Lena (som var hundaspirant) väntade och väntade. Tillslut kom Kim ut med buren! Ut kommer den gladaste lilla varelse, som visade sig heta Dothy i passet. Hon var helcool, lade sig i Lenas knä i bilen och tuggade på ett ben som om hon aldrig gjort annat! Lena tog med henne hem på en gång, så vart det med den fosterhundstiden för min del.

Under dagen har Lena som bor i stan gått lite ärenden, och Dothy har fått följa med. Överallt vart hon går från hon komplimanger om sin söthet. På eftermidagen hade Dothy en date med hundfamilj-aspitant nummer två, en hästtjej som vi båda känner gemensamt från Ågesta, som har en dvärgpincherkille. Dothy klarade det hela galant, har aldrig stött på en enklare hund! Under daten bestämmdes att hon skulle få följa med dem hem och vara där ett par dagar på prov. Om det fungerar så är det det bästa för lilla dothy, med villa, tomt och hundkompis!

Så går det när man har för söta fosterhundar tydligen, ännu har hon inte satt sin tass i min lägenhet.

Så här ser hon ut, min gissning på ras är Chihuahua/JackRussel

RSS 2.0