Ronja och Knutte

Förra veckan tog vi hand om en vanvårdad dvägvädur vid namn Knutte. Han och Rosa bor tillsammans from idag och det går kanonbra. Vi har haft honom en vecka, men han var skadad och hade infektion i ögat och i ett sår på magen, så de har fått läka och behandlats innan de kunde bo hop. Rosa är lycklig över sin nya kamrat, han är inte jätteimpad, men de är snälla mot varann iaf.

Här är han.


Och så har vi tagit hand om en missförstådd liten tös, en BC/Labrador/Golden tik som blir ett år på tidsdag. Tanken är att vi ska ha henne här ett tag för att få lite fason på henne, och om vi kan (hon är så sööt) omplacera henne till ett vettigt hem. Hon är ganska stressig, nervös och full av energi! Idag har hon lyckats chilla lite och vi vilade en timme på eftermiddagen. Swanny är inte jätteimpad över henne inomhus, och tycker att hon kan sova, för det är vad man ska inne. Men ute leker de. Vi får se hur det går på Tisdag när både Poppy och Zigge kommer hit.

Så här ser hon ut iaf!Men hon är nog sötast när hon sover.. =)

Ågesta-spring

Igår packade vi ihop oss och åkte ut till Ågesta och gick till terrängbanan. Snacka om leriga hundar sen! Hela bilen måste sanerras! haha. Men det var det värt!En grotta..den måste vi undersöka


Hundarna på ett terränghinder


Vi träffade en sos-hund! Sharky, han jobbar på Ågesta ridskola, eller hans matte gör det! Han såg ut att må toppen!

Konrad dog

Idag åkte vi till veterinären för att kastrera Konrad, men han kommer aldrig hem igen. Han vaknade inte ur narkosen tydligen. Inkompetenta veterinärer säger jag. Och stackars Rosa förstår ingenting.


Gonatt Konrad.


Årebilder!

Veckan i Åre var helt underbar! Swanny har lärt sig åka långfärdsskidor, och jag med!

och sist en film på swanny och mig in action!
http://www.youtube.com/watch?v=vn_4RN8xc-I

Swanny 4 år idag!

Idag fyller min plutta 4 år! Tänk att tiden går så fort!

Vi var på CRT igår och valde en present, hon valde ett torkat oxben! ..desvärre kunde hon inte hålla sig utan åt upp det redan igår. Men det var nästan tur, för hon har fått så mycket godsaker idag! Till frukost fick hon köttbullar i maten och hos mamma fick hon en hel fläskfilé till lunch och vi var och hämtade en hel karton oxöron från moster Anu. Swanny tackar och bugar!

RSS 2.0