Snö och julen nalkas!

Hunarna bara älskar snön! Swanny dansar fram på promenaden och Ronja kör ner huvudet i snödrivorna och leker struts! Tyvärr har jag varit sjuk, och är det fortfarande, jättejobbig förkylning som vägrar ge med sig. Jag är extremt dålig på att vara hemma och vila, utan måste då städa, promenera hundar eller göra andra roligare saker än att sitta i soffan och känna hur hjärnan och musklerna bryts ner av tristess..

Ronja hittade något här om dagen som så väldigt spännande ut..

Ronja vad gör du på stolen??Ser ni var Ronja ser?? inte öppna julklappar innan tomten kommer! ..dessutom vet jag inte om Ronja uppskattar pocketböcker.. är nog snarare inslagspappret hon vill åt!Vi är ofta och promenerar i Årsta skogen och runt Årsta viken. Det tar ca 2 timmar för oss att går runt hela.


Annars går vi mycket i vita bergen. Där har Ronja hittat en favoritleksak!en lian som man kan öva sin kaplust med... hrrmm...


Hittade en bild på när jag och mamma var och tittade på Luciatåget i Globen nur häromveckan. Superfint!


God Jul och gott nytt år!!

Idag har våra små kaniner lämnat oss

Idag hittade jag Knutte död i buren, slagen av vilt. Inte ett spår av Rosa.

Sov gott mina små pälsbollar.


Hundbus i bergshamra

I söndags var vi uppe i ottan (eller kl 9, men jag kom hem 03.30 efter en kväll på stureplan så det kändes tidigt!) och åkte till Bergshambra för hundbus med Oskar och Tuva! Tuva är en bedåårande Bordercollie som söker hem via hundar utan hem, hon kommer alltså från Irland. (www.neverneverland.se). Oskar kan man se mer av på guldhunden.blogg.se!

Alla bilder är tagna av Tuvas jpurmatte Nina!Massa bus och stoj!Ronja leker bordecollie med en bordercolle.. hihiJag ska boxa ner dig! säger Ronja till stackars lilla TuvaRonja är lite väl moppsig ibland....Spring och lek istället för att muppa!Samla ihop knashunden lite.. behövligt iblandDet är ju så roligt att springa och busa!Inte bara ronja som är vild!ombytta roller, Ronja blir "haren"!God jul på er!

RSS 2.0