en till..

http://www.youtube.com/watch?v=nw7PUsrloVA

Videobevis!

http://www.youtube.com/swf/l.swf?swf=http%3A//s.ytimg.com/yt/swf/cps-vfl56573.swf&video_id=179VPPE28gQ&rel=1&eurl=http%3A//www.tassartillsverige.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php%3F164185.last&iurl=http%3A//i2.ytimg.com/vi/179VPPE28gQ/default.jpg&t=OEgsToPDskJRiFxHDY5gCLo41QO3hp7t&use_get_video_info=1&load_modules=1


Klicka i texten så öppnas filmen i ett nytt fönster.

Kaninövningar med Zigge

Idag har vi haft stora kaninövardagen! Det har gått väldigt bra, Rosa lever och Zigge är trött. så här sg det ut!
Han har varit kanondukrig, största probemet nu är att "släppa focus" på rosa och kunna göra något annat än att valla henne och stirra på henne. Det märks verklien att det är BC i honom. Men vi tar ett steg i taget! Jag har videoflim på dem oxå, men jag måste ladda upp det på youtube och det tar en stund, så ni får hålla er till tåls!

Vi har haft kanonvänder idag och varit ute hela eftermiddagen. Vi gick en jättelång promenad på över två timmar!

Men det har jag inga bilder på!

bortsprungen hund i söderort!


Nu mina damer och herrar är vi tillbaka!

Frisk dator! Nästan frisk Hickory! Allt är på topp!

Och nu kommer en herrans massa bilder!

vi börjar med dagens;

Två galningar som saknat varandra.


Gruppkort!


vi promenerar i skogen, plötsligt ser alla något! - En ekorre!


De tittar en stund, och sedan går vi vidare. Ingen hets, se men inte röra! Duktiga vovvar.Och så kommer lite gamla bilder, som jag inte kunnat lägga upp pga viruset på datorn - som nu är borta! *hurra- tack Håkan!*

hicko dricker ur fontänen i högdalen en varm augustidag.


Vi var på hundöarna..


Flåsigt att leka mycket. Idde var med oxå!
Vi har varit i skogen och tuggat pinnar.


Och sprungit som galningar över stock och sten! (Zigge har svårt att hänga med hihi)


Det var allt för nu!

virus på datorn

Jag har virus på datorn, dessutom är mobilkameran paj! Nu använder jag min gamla, sega, ålderdomliga bärbara utan minne eller bateri kvar.. suck.. Så inga nya bilder på ett tag!

Den här veckan har vi passat lillebror Wiliam och Idde. Det har gått väldans bra. Lite segt på mornarna, upp halv 7 för att hinna. Och får endå stressa Willo innan vi hoppar upp på cykeln och far iväg till 6års verksamheten. Zigge och Poppy var här i måndags och tisdags. Då var det fullt hus! Vi gick i skogen och hade det mysigt båda dagarna. Idag är det torsdag och Zigge är här. Jag tog lite bilder, men får inte in dem i datorn så de år komma en annan dag. De har tuggat på ben och lekt ute hur mycket som hellst idag! Det är så skönt med halvdagar!

Ikväll ska Hickory till veterinären och ta blodprov. Sen får vi ta ställning till vad som ska göras när vi fått resultaten på lever och njurar. Vi håller tassar och tummar!

RSS 2.0