Tovetorp

Här är det vinter! ..men det är det väl hemma oxå nu. Långa dagar med hjortobservationer, och swanny får ligga innne i stugan och tråka. Idag satte jag ut henne i lina en timme när det var sol så hon kunde lyssna på fågelsången. Just nu har vi kommit in från en timmes promenad och hon ligger och tuggar på ben vid mina fötter och är nöjd.


Hjortarna är jättesnälla och sköter sig fint.
Hjort i närbild

Swanny på väg mot stationen efter lunch-promenaden

Nero!

IDag när jag och Swanny var ute och gick stavgång mötte vi en gammal dagishund, Nero! Det var jättekul att se att han kännde igen oss!


Sen hälsar vi Rosas nya pojkvänn välkommen i flocken! Konrad två år, hans ägare hade blivit allergisk. Tyvärr är han inte kastrerad -än- så de får vänta med närkontakt ett tag.
Storskogen

Idag gick vi till den stora skogen mellan älvsjö och stuvsta. Det tyckte hundarna var väldigt kul, det var så länge sen vi var där! De var kanonduktiga och var lösa helatiden. Vi mötte två hundar och bådå gångerna kom de till mig och satt fint och väntade på att hunden skulle passsera. Så duktiga!

Här är bilder:

Swanny är inte höjdrädd!


Wihoo, springa!


Zigge håller koll på mig så jag inte försvinner mitt i allt bus, duktig kille.


"Du kan inte ta mig!"


Hej, hej! Får jag godis nu?


Zigge har konverterat till Schäfer... *hihi*


På måndag åker jag och Swanny till zoologiska forskningsstationen Tovetorp i två veckor, kommer hem på helgen, sen bär det av till Åre en vecka! Får se om jag upptaterar bloggen med lite hjortar och skidåkning! =) hej så länge!

Pluggvecka = hundvecka

På något mystiskt sätt så blir det alltid mer tid åt hundarna är plugget när en tenta närmar sig.  I helgen var Idde här för Nina var sjuk och pappa jobbade. Vi åkte till hundöarna och busade. När vi ändå var i bromma så åkte vi till brommazoo, attans vilken bra djuraffär! Vi shoppade loss på en helt ny lyx-kaninbur i tre våningar! Rosa blev mycket glad.Två svarta och en vit på måndagsprommis


Natten mellan måndag och tisdag hade swanny pyjamasparty, både Zigge och Poppy skulle sova över. Det blev trångt i sovrummet med tre hundbäddar på golvet, men mysigt oxå.

På morgonen hade jag jätteont i magen så vi gick bara till rasthagen, runt lunch hade jag piggnat till så vi kunde ta en riktig långpromenad.
Poppy är riktigt fin när man har godis i fickan! *fniss*


Rätt var det var så hittade vi ett godisträd!


Zigge är oxå sugen

väl hemma slocknade tjejerna, medan Zigge står och gnisslar vid buren.


hihi när jag la upp bilderna hittade jag den här. en tulpantjuv!

Långpromenad

Idag har vi varit ute mycket, först en morgon promenad och så var viktor ute på en rätt lång när jag satt och skrev skolarbete, sen tröttnade jag på att sitta och plugga så då gick vi en runda vi inte gått på jättelänge, hundarna var glada och nosade och kissad varje meter! Zigge och Swanny var lösa nästan hela tiden och till Poppy satte jag ihop allas koppel så hon skulle få lite frihet iaf.

Nu är hundarna helt slut och ligger och snusar. Här kommer bilderna!


RSS 2.0