Fullt ös medvetslös

I helgen har vi haft äran att ha både Zigge och Poppy här, vilket Swanny tyckt varit bra eftersom hon slipper undra så mycket vart Hickory tagit vägen.

Vi har varit ute mycket, och i lördags förmiddag så tog jag alla tre vovvar ut på en cykeltur. Det var väldigt mysigt och skönt med lite trötta hundar sen! =) På kvällen hade vi tjejmiddag här, Zigge fick dispans, eftersom han är kille...

Inga bilder idag, hinner inte lägga in dem nu!

Bild


Farväl Hickory

Igår kl 16 tog Hickory sitt sista andetag här på jorden. Det gick lungt och fint till hos veterinären. Han var väldigt sjuk och hade mycket ont och var lättad över att få en lugnande spruta.  Vi sörjer honom så himla mycket och det känns så himla fel att inte kunna vara hemma med husse och Swanny och sötta varandra i detta jobbiga.Han fick två år av kärlek och omvårdnad, två år av mjuka sängar och roliga promender. Nu springer han med Yessie och jagar harar på de evigt gröna ängarna..

Regn regn regn

Idag har der regnat massor på oss! Som tur var hände något roligt på eftermiddagen, hundrastgården snyginvigdes av oss! Grinden fattas än, men där stod jag och vaktade så ingen smet ut! ..aningen suddiga bilder på grund av regnet..Först måste det nosas överallt..Sen kan man leka!
I Måndags följde vi med Mickis som skulle till högdalen och lämna in sina skor på lagning, vi väntade utanför, och så här duktiga var vovvarna!Zigge kopplar av regält =)


På hemvägen var busfröna lite trötta och såg ut såhär:


Medan Poppy och Hickan nosade på för fulla muggar

RSS 2.0