Ronja och Knutte

Förra veckan tog vi hand om en vanvårdad dvägvädur vid namn Knutte. Han och Rosa bor tillsammans from idag och det går kanonbra. Vi har haft honom en vecka, men han var skadad och hade infektion i ögat och i ett sår på magen, så de har fått läka och behandlats innan de kunde bo hop. Rosa är lycklig över sin nya kamrat, han är inte jätteimpad, men de är snälla mot varann iaf.

Här är han.


Och så har vi tagit hand om en missförstådd liten tös, en BC/Labrador/Golden tik som blir ett år på tidsdag. Tanken är att vi ska ha henne här ett tag för att få lite fason på henne, och om vi kan (hon är så sööt) omplacera henne till ett vettigt hem. Hon är ganska stressig, nervös och full av energi! Idag har hon lyckats chilla lite och vi vilade en timme på eftermiddagen. Swanny är inte jätteimpad över henne inomhus, och tycker att hon kan sova, för det är vad man ska inne. Men ute leker de. Vi får se hur det går på Tisdag när både Poppy och Zigge kommer hit.

Så här ser hon ut iaf!Men hon är nog sötast när hon sover.. =)

Kommentarer
Postat av: jenny

härligt att se lilla Ronja i så goda händer! Hon kommer säkert att visa sig vara ännu en härlig hund.

Har nog inte fått det hon behövt alla gånger, framförallt i tid och rätt uppmärksamhet. Hoppas verkligen att det går bra med alla daghundarna oxå. Full fart..Bara inte Rosa glömmer Zigge helt för Knutte - ja menar "jag kom först" sa Zigge alldeles nyss.

2009-03-29 @ 19:45:20
Postat av: Anu

Skönt att se att Ronja börjar anpassa sig, och kul att Rosa har fått en kompis kram anu

2009-04-03 @ 15:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0