Sommar med ridning i hagen

Idag red vi i sommarhagen, jag misstänkte att Jovi skulle vara lite i gasen så jag tog med longerlinan. Jisses vad han bockar högt!! När jan var klar så satt jag upp och han skötte sig jättefint!


Vattenträning

Igår tog vi en jättemysig uteritt på en dryg timme. Träffade på vatten och Jovi fick prova att doppa fötterna, vilket var väldigt spännande!


Maj

Igår red jag andra lektionen för Sarah Larsson. Hon tyckte sig se utveckling sen sist. Det var en kanonbra lektion, även om Jovi trilskades lite efter halva tiden. Antagligen tyckte han att det räckte.. Men jag "vann" det hela genom att bokstavligen rida ut stormen utan att göra nån stor sak av det. Han får inse själv att det inte lönar sig att vara bångstyrig. Trots allt så var han väldigt duktig och det är roligt när träning ger resultat!

Idag lastade vi igen och åkte till Haninge och tillbaka. Vi hade min mosters bil denna gång som är lite större än min och det kändes mer stabilt . Jag ska förhoppningsvis låna den när vi åker till Gesta. Innan lastningen logerade jag, och han var så himla fin och duktig! Jag som trodde han skulle ha träningsvärk, men icke. Övade galoppfattningar åt vänster och det gick betydligt bättre än igår. :)


RSS 2.0