24 Mars

Idag fyller Viktor år! Så vi startade morgonen med frukost på sängen, sen åkte vi till stallet.
Red barbacka idag, det är så mysigt!
Sen hade vi lite "miljöträning" med en liten pressenning.

21 Mars

Igår red vi ett litet dressyrpass kombinerat med en sväng på vägen. Jovi hade lyckats ta av sig båda skorna medan jag var i Åre, så hovslagarn fick komma ut och sätta på nya.

Idag hade jag och Jovi får första "hoppträning"! Satte upp ett kryss och ett litet räcke som vi först travhoppade och sen i galopp. Det gick väldigt bra och var superkul! Så duktig kille. Han blev rätt taggad och bjöd verkligen mot hindren. Jag belönade med rösten och förstärkte med sockerbitar. En kombination av det varma vädret, tjock päls och ansträngning gjorde att Jovi var väldigt svettig när vi var klara. Har aldrig sett honom så svettig, löddrig i munnen var han också. Imorgon och på fredag blir det vila.

Jovi betar trorrt gräs efter att ha blivit duschad.


8 Mars

Red ett dressyrpass på banan som faktiskt var rätt bra nu. Red barbacka, tycker det är lättare att rida utan sadel i travarbete, man sitter närmre hästen och känner precis hur han går. Travade lite cavaletti och tränade på tempoväxlingar. Fick till ett par riktigt fina ökningar på långsidan i vänster varv och Jovi frustade nöjt! :) nästa vecka åker jag till Åre så då ska Jovi vila. Sen ska jag ta mig i kragen och köpa en transport så vi kan ta oss till ridhus!!


3 Mars

Härlig vår och naken häst i hagen! Red ut igår med sällskap av en annan häst och det gick sååå bra! Idag skrittade vi barbacka en sväng med hundarna och även det gick toppen.

image description

 


RSS 2.0