Sommar

Hej!
Jovi gillar betet, men han tycker att det är skönt att komma in en stund för att undkomma alla bromsar, flugor och mygg. Köpte nytt flugmedel häromdagen, hoppas att det funkar bättre. Han har inte alls problem längre när jag sprayar honom. Första sommaren så blev han ju aldeles stissig av åsynen av sprayflaskan, men det är glömt och förgånget.
Red igår på ridbanan, tränade på det som vi lärt oss på Gesta. Lång, låg, böjning. Byta varv ofta. Öppnor och slutor. Jag försöker tänka på sistsen, vart jag har sittbenen och mina axlar. Det gick bra faktiskt!
Vi hade även en ny hovslagare ute i stallet (Jovi skulle inte skos) som också sysslade med akademiskt! Hon bjöd in mig som åskådare när de ska träna. Tyvärr kommer jag vara i San Diego då, men det kommer fler tillfällen! =)
Har glömt att tala om att Jovi numera har en ny frisyr! Manen var helt tovig, risig och var bortom all räddning så jag beslutade mig för att kapa av den. Så Jovi ser numera lite mer...ut som ett halvblod!

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera..

..men jag skyller på min mobilapp som slutat fungera.
Det går jättebra för oss, Jovi går på bete sen i början på juni. Vi var på ridkurs för Maria Norberg på Gesta gård innan midsommar. Det var verkligen SUPERroligt! Vi lärde oss extremt mycket och Akademiskt är verkligen något som passar både mig och min lilla häst. Vi fick mycket beröm av både instruktör, stallägare och deltagare på kursen. Vilket såklart var jätteroligt! Jovi som aldrig varit iväg på större anläggning skötte sig fint och det gick bra att åka transport. Att gå in i ridhuset var inga problem, han följde bara efter mig så fint.
Har två filmklipp från näst sista dagen på kursen, oredigerade. Så det är bara att titta och begrunda!

RSS 2.0