Fler bilder

Han är så fiiin!


Halvtid

Jovi har nu vilat två av sina fyra veckor och snön inbjöd att tjuvkika på hans rörelser. :) en fröjd! Glad och sprallig kille bjöd på en trevlig uppvisning.


Jovis box

Såhär ser jovis nattvistelse ut. De kommer in vid 21 och får då hö och kraftfoder som är förberett.

Ena hörnet är tomt på torv, för det är Jovis toalett! Han bajsar endast i det hörnet. :)

Höet serveras från golvet och så har han ett nät fyllt med halm att pula med på småtimmarna. Jag behöver oftast inte fylla det mer än varannan dag då han inte äter upp allt.

Det var vår smarta stallchef som kom på halmen i nät. Jovi började nämligen med dumheter på morgnarna innan fordringen och utsläppet. Han skrapade med hoven i marken och drog tänderna mot boxväggen. Inte ett roligt beteende! Men med halmnätet så är han inte lika uttråkad och känner han sig frustrerad så drar han i det istället. Efter ett par dagar med nätet hade han slutat helt med dumheterna. Tänk så lätt fixat!


Vintervila

Om ni undrar varför det är så tyst i bloggen så är det för att Jovi har vintervila. Tänkte låta honom ha semester januari ut.


Film

Äntligen får jag ordning på bloggen igen! Den har varit väldigt konstig och jag har inte kunnat uppdatera från min iphone som jag brukar. Men nu har jag som sagt fått ordning på den igen!

Det är verkligen superkul att rida Jovi nu! Han känns positiv, stark och energisk. Jag har varit ledig nu under julen, väldigt psotivit att jobba som lärare med alla loven..!  Det har givit mig tid att vara i stallet, ta det lugnt, rykta och pyssla. Välbehövligt efter en lite stressig höst.

Efter helgen ska Jovi får vila januari ut. Det är han värd. Under tiden får jag drömma mig bort i bilderna och filmen som Viktor tog på oss här om dagen.Finaste hästen


Fler bilder

Var lite för snabb där..


RSS 2.0