Globenshopping

Nytt schabrak från Globen horse show, mammas julklapp till Jovi!

Jag slog även till på en snygg läderkapson som jag ska rida med. :) ni som vet kan gärna kommentera om den ser ut att sitta rätt! Red ut en sväng med den, ovant såklart, men det gick bra!


Isabell Werth Wintec

Ja, en sån sadel blev det! Kollade runt på sadelannonser och hittade denna. Vet att den ligger bra på både PRE och Nordisar, så då bör den ju passa en Jovi! :) Fraktad med posten enda från skåne i en kartong kom sadeln igår.


Nystoppad sadel

Mamma fotade ridning efter en veckas vila och nystoppad sadel.


Sadelmakare och tappsko

Igår var en sadelmakare hos Jovi på besök. Dressyrsadeln ska stoppas om och jag måste köpa en ny till våren, då den är på gränsen till för trång. Tips på sadlar mottages gärna!

Idag fick jag sms på morgonen att Jovi tappat en sko! Så imorgon kommer Hovslagaren för att slå på en ny. Hade ändå inte tänkt rida, vi har en veckas vila från allt arbete nu. Väl förtjänt!


Nyklippt

Idag var en stor dag. Jovi blev rakad för första gången! Han blir ju verkligen en björn om vintern, så för att inte blir för svettig vid aktivitet så fick pälsen åka av idag. Det gick otroligt bra! Han stod still och lät sig klippas, det var mest jag som var ovan så det slutade med att han blev aldeles randig. =) Efteråt skulle han få utlopp för sin frustration och springa på banan.. men jag vet inte vem som är mest frustrerad, Jovi eller Ronja??!

Efteråt fick han på sig sitt nya tjusiga täcke, så att han inte fryser som nakenfis.

Dressyrträning

I helgen red vi ut med tre ekipage och det tyckte Jovi var super kul! Så fin och duktig även om han brallade lite..
Idag red vi på banan igen. Och det gick bra idag med. Han börjar dock bli väldigt långhårig och blir svettig på en gång.


RSS 2.0