Sommarbete

Idag fick alla hästarna komma ut på bete! Jovi ska vila hela juni har jag tänkt, han har jobbat på så bra nu sen snön smälte bort, så han förtjänar en långvila! Sen kommer det vara lite sporadisk vila under juli-september också, jag ska resa bort nån vecka och lite sånt. Nog pratat, är kommer bilder!
Först lite förberedelser, borsta och flugspray
Vackraste Swannyhunden
Så blev det dags!
Jovi bockar längst till vänster
Jovi leder!
Glad sommar!!!

21 Maj

Red i sommahagen idag. Bilder kommer här!

15 Maj

Lite ridning på banan. tyvärr har jag världens största tröja på mig.. men men. Enyoy!

längtar efter träning

Jag längtar verkligen efter att få träna Jovi ordentligt, att få känna hans rörelser fullt ut under mig. Att dansa tillsammans, kanske till musik. Träna för instruktör och bli svettiga tillsammans. Kanske tävla lite..
Jag kan sitta i timmar och titta på bilder, filmer och live på hur Jovial rör sig, hur han ser ut, och fantisera om hur det kommer se ut och kännas när han går i höger sluta, när vi hoppar en terrängbana, när vi gör en piruett i galopp och galopperar genom en vattengrav. Sånt kan jag sitta och tänka på.
Min lilla häst.

8 Maj

Löshoppade igår, då hindren stod framme passade vi på. Det gick superbra, Jovi hoppade ett stigsprång på närmare en meter utan problem. Lite svårt bara att vara sin egen fotograf, men här kommer lite försök..
Finaste hästen börjar bli lite vuxen..!
Sen ville hundarna hoppa de med!
Och sen fick Jovi beta gräs..

7 Maj

Nu är det vår, varmt och härligt! Man vill inte åka hem från stallet. Jovi fäller som en galning, men har fortfarande massvis med vinderpäls kvar. Han får extra b-vitamin varje dag för att hälpa till i fällningen, men som sagt, jag väntar fortfarande på hans vackra sommarpäls! Det är lite gräs i hagen, men det är ju ett gäng hästar som ska dela på det, så Jovi blir glad när han får beta på en egen plätt medan jag borstar.
Vi red ut idag, barbacka! Härligt! Ronja följde med, Swanny fick vara med Viktor, då jag inte kan ha henne lös i skogen längre, hon är aldeles för fixerad på rådjur.. Turen gick bra, var ute i 40 min, och red kanske 30 min. Jovi gjorde ett enormt framsteg idag, han GICK IGENOM EN STOR VATTENPÖL! Min herre är nämligen väldigt rädd att bli blöt och smutsig om fötterna.. men nu fick jag honom att gå igenom, och han stannade mitt i pölen och grävde med frambenet som att det vore en stor sjö att plaska i.. haha. Egentligen var tanken att Åsa skulle rida idag, men hon har ont i ryggen och fick vara hemma, men jag filmade en liten snutt för att hon skulle få lite feeling.. hon har fortfarande inte varit uppe på Jovis rygg.

RSS 2.0