27 Juli

Idag tömkörde jag och Åsa Jovial i skogen. Han var rättt slö, och ville heldre stå och äta lövsly än jobba. Men med lite draghjälp från mig, att jag gick först och Åsa höll i tömmarna, så gick det rätt bra tillslut! Det är rätt bra att tömköra på de slingriga skogsvägarna och utnyttja dem till att träna svängningar på. Han blev lite svettig efter den dryga halvtimmen vi var ute och fick lite mat som belöning.










Sen fick han springa några varv lös i padoken, för att Åsa ville se hur han rör sig nu. Han har ju vuxit en del. Och efter lite övertalning bjöd han på ett par steg med undertramp i traven, men han orkar inte så mycket i den här värmen, med sin dåliga kondis och extrakilon från betet =). Efteråt fick Jovial gå ut i en ny obetad hage tillsammans med de andra hästarna, han såg ut att bli glad och vadade runt i det högra gräset ett tag innan han ställde sig i skuggen och började beta för att bli ännu lite rundare om magen!

Kommentarer
Postat av: Sirpa

Vad roligt att ni testar olika aktiviteter. Jovi blir en erfaren häst :-) Kul också att Åsa är med och tränar honom. Kram mam

2010-07-31 @ 13:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0